Toffe Buren

Fotoshoot met Toffe Buren Ypenburg Leidschenveen 2022

Facebook
Twitter
Email

Zou dit de eerst 'lichting' van Toffe Buren zijn?

Dit zijn de Toffe Buren Ypenburg-Leidschenveen 2022 met ToffeBurenHelpers die samen op de officiële foto zijn gegaan. Misschien is dit wel de eerste lichting Toffe Buren van nog heel veel. Wie weet…

Stel je toch voor: je bent genomineerd als Toffe Buur en je bent 100 jaar geworden. Je neemt je foto-album door. Dan weet je: dit was een leuk, positief en gezellig moment van samenzijn. Dit pakt niemand meer van je af!

Deze Toffe Buren waren erbij, deze Toffe Buren deden mee met die ToffeBurenGekkigheid en Positiviteit. 

Was je er helaas niet bij? Niet getreurd. Het ToffeBurenGevoel kan je altijd delen. Met een simpel gebaar, door elkaar vriendelijk te groeten als je elkaar tegenkomt, dankjewel te zeggen als je buren een pakje voor je aannemen, elkaar voor te laten gaan in de rij, elkaar te helpen met kleine dingen, even naar elkaar te met belangstelling te luisteren ook al heb je geen pasklare oplossing voor alle levensdingetjes. Gewoon omdat je elkaar als Toffe Buren geluk gunt. 

Voor nu, voorlopig: Dit project was een eenmalig project gerund door Christine Filip en liefdespartner Gerard van Drunen. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen of meegeholpen in wat voor vorm dan ook: Dankjewel dat jij er bent! Dankjewel dat jij een positieve verschilmaker bent.

P.S. Mocht je nog geen Toffe Buur zijn, maar wel willen worden? Gebruik dan de ToffeBurenToverspreuk vlak voor je gaat slapen. Deze zeg je hardop in jezelf: ‘Ik ben wijs, waardig, waardevol, creatief en energierijk op mijn eigen manier.’ Doe dit één keer voor je gaat slapen, dan ga je een wonder beleven. Doe je dit 90 dagen lang ga je een superwonder meemaken. Toffe Buren wensen jou veel gelukkige, fijne wonderen toe!

 

Laatste nieuws

Nog een nachtje slapen…

Nog een nachtje slapen… Wat heerlijk, zo’n gevoel van vroeger. Nog een nachtje slapen. Blijde verwachting. Het lang naar uitkijken. Iedereen die mee wilt doen,

Lees verder »